Uutiset

Uutiset

Palju käyttökuntoon pikaohjeet

Asennusohjeet

  1. Sijoita palju sopivaan paikkaan, jossa alusta on mahdollisimman tasainen ja kova. (paljun varusteista löytyy vatupassi, jolla saat paljun varmasti vaateriin.
  2. Laske kaikki tukijalat alas jättäen ne n. 5cm maasta irti tai täytä palju puoleen väliin vettä ja laita tukijalat alas. Näin paino jakautuu myös jousille ja akselille. (tarvittaessa laita tukijalkojen alle esim. laudanpätkä, jotta paino jakautuu tasaisesti maahan nähden)
  3. Laita altaasta löytyvät pohjatulppa sekä kamiinan edessä oleva tulppa kiinni.
  4. Täytä palju vedellä vähintään ylävesiletkuun asti, jotta kamiina ei palaisi puhki.
  5. Löysää liinoja, ota piipun putket liinojen välistä ja aseta piippu kamiinaan.

Paljun lämmitys

  1. Paljun lämmityksen saa aloittaa vasta, kun palju on täytetty vedellä.
  2. Paljun lämmitys kestää n. 2 tuntia. Lämmitysaikaan vaikuttaa puun kosteus ja laatu. (suositellaan käyttämään koivua).
  3. Kun vesi on 30 asteista, polta kamiinassa yksi puu kerrallaan. Kun lämpötila on 36-37 astetta, palju on käyttövalmis.
  4. Vesi lämpenee kerroksittain altaassa. Voit sekoittaa vettä lämmityksen aikana.
  5. Pakkasella ja kylmällä ilmalla kamiinassa kannattaa pitää pientä valkeaa hiillosta lämmön ylläpitämiseksi.

Kylpeminen

  1. Palju on sopiva käyttöön veden lämpötilan ollessa n. 37 astetta. (paljun varusteista löytyy lämpömittari)
  2. Mikäli kamiinassa on kylvettäessä tuli, varothan polttamasta itseäsi ylempään tuloputkeen (lämmittäessä siitä tulee n. 70 asteista vettä).
  3. Peseydy ennen paljuun menoa. Näin vesi pysyy puhtaana pitkään.
  4. Paljusta ylitse tullut ja roiskunut vesi jäätyy pakkasella eli varothan talvella liukkautta paljun portaissa ja ympärillä!
  5. Huolehdithan, etteivät lapset kylve koskaan yksin ilman valvontaa!
  6. Huolehdithan, ettei kukaan nukahda paljuun!

Paljun tyhjennys

  1. Irrota pohjatulppa sekä kamiinan tulppa. Veden voi ohjata sivummalle kätevästi erillisellä tyhjennysletkulla. (varusteista löytyy 10 metrin poistoletku, letkun kiristin ja ruuvimeisseli)
  2. Pese palju huolellisesti desinfioivalla pesuaineella mikäli vuokraajan kanssa on näin sovittu. (älä käytä kloriittia, sillä se voi vahingoittaa merialumiinista tehtyä kamiinaa)

Saimaan Events aloittaa toiminnan!

Ihmisten vapaa-aika on tärkeää ja sitä ei voi mitata rahassa. Siksi haluammekin tuoda juuri teidän vapaa-aikaanne hieman luksusta.

Alussa yhtiö vuokraa vapaa-ajan välineitä. Pyrimme kokoamaan paikallisia yrittäjiä kokoon ja ilmoittamaan yrittäjien tulevista tapahtumista sivuillamme.

“Me teemme illastasi unohtumattoman kokemuksen.” – Saimaan Events

Vuokraus konsepti on luotu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Käytämme tämänpäivän tekniikoilla toteutettua varausjärjestelmää. Järjestelmässä voit suoraan katsoa vapaat päivät kalustolle, tehdä varauksen, valita noudon taikka toimituksen. Me hoidamme loput! Laskun saat suoraan sähköpostiisi. Tulossa on myös verkkopankkimaksut alkuvuodesta 2023.

– Saimaan Events –