Paljun vuokraus Lappeenranta – Koe rentouttava spa-elämys kotipihasi suojissa!

Paljun vuokraus Lappeenranta – Koe rentouttava spa-elämys kotipihasi suojissa!

 

Paljun vuokraus Lappeenranta! Saimaan Events vuokraa vapaa-ajan välineitä Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa.

Jos etsit tapaa rentoutua ja nauttia ylellisestä spa-elämyksestä, vuokraa palju Lappeenrannasta! Tämä voi olla juuri sinua varten. Palju on loistava vaihtoehto juhliin, illanviettoihin tai vaikkapa perheen yhteiseen rentoutumiseen. Ja mikä parasta, saat nyt nauttia spa-elämyksestä suoraan omassa pihassasi!

Kun vuokraat paljun Lappeenrannasta, voit nauttia rentouttavasta spa-elämyksestä suoraan omassa pihassasi. Sinun ei tarvitse huolehtia kalliista spa-käynneistä tai ruuhkaisista altaista, vaan voit rentoutua omassa rauhassa juuri silloin kun haluat. Meiltä saat myös nopean ja luotettavan toimituksen, joten voit nauttia paljuelämyksestäsi ilman stressiä.

Paljun lämmitys on leppoisaa puuhaa – se luo oman, rentouttavan tunnelmansa kylpemisen ympärille. Paljun lämmitykseen on syytä kuitenkin varata hieman aikaa, jotta kylpyvesi on riittävän lämmintä ennen kuin sinne varpaansa pistää

Paljuvaunun kylpytynnyri on valmistettu polyeteenimuovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä ja helppokäyttöinen. Siirrettävä paljuvaunu on täydellinen paketti, joka sisältää suuren n. 35 kW merialumiinisen kaminan, lumikuorman kestävän kannen, tyhjennyshanan sekä poistoputken. Tynnyri on lämpöeristetty joten se soveltuu hyvin myös talvikäyttöön. Pohjassa on 45 cm Styrox-täyte eli tässä altaassa ei tule routa kylpijän harmiksi vaikka vaunu olisi lumessa. Lämmitys on myös nopeampaa hyvän eristyksen takia. Ulkovuori on kotimaista lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood). Allaspaketti on 100 % suomalaista laatutyötä.

Paljun vuokraus Lappeenranta!

Saimaan äärellä Lappeenrannan kaupungissa on monta hyvää paikkaa, johon paljun voi viedä. Voit myös viedä paljun paikkaan, jossa ei ole kylpemismahdollisuutta. Esimerkiksi kaikki mökit eivät ole järven tai lammen rannassa, mutta porakaivo löytyy. Siirrettävä paljuvaunu onkin tällaisiin kohteisiin ykkösvalinta.

Meiltä löydät 6-8 hengen paljut, joissa on esimerkiksi jykevät portaat ja juomatelineet.

Paljut ovat myös lapsiystävällisiä, ja niissä on LED-tunnelmavalot, jotka luovat miellyttävän tunnelman ja lisäävät rentoutumisfiilistä.

Paljupakettimme on loistava valinta, kun haluat illanistujaisista vieläkin mukavamman. Mikään ei voita Suomalaista saunaa, mutta jos haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman saunaelämyksen, niin siirrettävä paljuvaunumme kruunaa illan kuin illan ja tekee siitä unohtumattoman kokemuksen.

Mistä vuokraan paljun?

Paljun vuokraus Lappeenranta: Katso täältä vapaana olevat paljumme!  Sesonki aikaan paljut viedään käsistä! Voit varata haluamasi paljun kätevästi verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: aspa@saimaanevents.fi tai soittamalla numeroon: 045 783 303 04

Paljun lämmittäminen on rentoa puuhaa!
Tunnelmavalaistu palju pimeneviin iltoihin!