Paljun vuokraus Lappeenranta!

Paljun vuokraus Lappeenranta!

Saimaan Events vuokraa vapaa-ajan välineitä Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa.

Tunnelmavalaistu palju pimeneviin iltoihin! Mikä sen mukavampaa, kuin talvella hiihtolenkin jälkeen rentoutua paljun lämpimässä kylvyssä.

Paljun lämmitys on leppoisaa puuhaa – se luo oman, rentouttavan tunnelmansa kylpemisen ympärille. Paljun lämmitykseen on syytä kuitenkin varata hieman aikaa, jotta kylpyvesi on riittävän lämmintä ennen kuin sinne varpaansa pistää

Paljuvaunun kylpytynnyri on valmistettu polyeteenimuovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä ja helppokäyttöinen. Siirrettävä paljuvaunu on täydellinen paketti, joka sisältää suuren n. 35 kW merialumiinisen kaminan, lumikuorman kestävän kannen, tyhjennyshanan sekä poistoputken. Tynnyri on lämpöeristetty joten se soveltuu hyvin myös talvikäyttöön. Pohjassa on 45 cm Styrox-täyte eli tässä altaassa ei tule routa kylpijän harmiksi vaikka vaunu olisi lumessa. Lämmitys on myös nopeampaa hyvän eristyksen takia. Ulkovuori on kotimaista lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood). Allaspaketti on 100 % suomalaista laatutyötä.

Paljun vuokraus Lappeenranta!

Tunnelmavalaistu palju
Vie paljukärry vaikka järven rannalle!

Saimaan äärellä Lappeenrannan kaupungissa on monta hyvää paikkaa, johon paljun voi viedä. Voit myös viedä paljun paikkaan, jossa ei ole kylpemismahdollisuutta. Esimerkiksi kaikki mökit eivät ole järven tai lammen rannassa, mutta porakaivo löytyy. Siirrettävä paljuvaunu onkin tällaisiin kohteisiin ykkösvalinta.

Paljupakettimme on loistava valinta, kun haluat illanistujaisista vieläkin mukavamman. Mikään ei voita Suomalaista saunaa, mutta jos haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman saunaelämyksen, niin siirrettävä paljuvaunumme kruunaa illan kuin illan ja tekee siitä unohtumattoman kokemuksen.

Mistä vuokraan paljun?

Paljun vuokraus Lappeenranta: Katso täältä vapaana olevat paljumme!  Sesonki aikaan paljut viedään käsistä!